23. září 2015 • 23:57

Gólové hody reprezentantů! Trefili se Plašil i Suchý

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
VŠECHNA VIDEA ZDE

Střelecky se prosadili, ale slavili jen chvíli. Reprezentanti Jaroslav Plašil a Marek Suchý vstřelenými góly neodvrátili porážku svých týmů. Bordeaux podlehlo v Nice vysoko 1:6, Basilej prohrála na stadionu Young Boys Bern 3:4 a poprvé v sezoně ztratila body.



Při nedělním utkání proti Toulouse (1:1) ještě zůstal Plašil na lavičce, v Nice ale český reprezentant nastoupil v základní sestavě Bordeaux a při prvním startu v sezoně se dokázal prosadit. Skóre otevřel po Crivelliho přihrávce hned v šesté minutě.

Jeho tým ale nakonec utrpěl vysokou prohru. Domácí ještě do přestávky stav otočili. Nejprve se po Piedově centru hlavou prosadil Germain, v závěru poločasu z dorážky překonal gólmana Carrassa Le Bihan.

VIDEO: Gól Jaroslava Plašila

Druhé dějství nezačalo pro Bordeaux vůbec dobře. Po pěti minutách byl vyloučen Crivelli a o chvíli později vlastním gólem navýšil náskok domácích obránce Pallois. Na konečných 6:1 upravili dvěma trefami Ben Arfa a jedním zásahem střídající Mendy, těmto gólům už ale Plašil po vystřídání přihlížel z lavičky.

Suchý se v dresu Basileje prosadil v 74. minutě, když snížil na 2:3, jenže brankáře hostů Tomáše Vaclíka pak překonal ještě Gerndt. V 89. minutě dostal český zadák Jan Lecjaks v domácím týmu druhou žlutou kartu, ale Basilej už dokázala v přesilovce jen snížit. Přesto má v čele tabulky náskok čtyř bodů.

Marek Suchý při utkání s Young Boys (3:4).Foto profimedia.cz

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud