1. října 2015 • 19:56

Pelta se sešel s Kovaříkem kvůli Berbrovi. Nic nového, vzkázal

Autor: šq
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už se potkali. Miroslav Pelta se více než měsíc po otevřené výpovědi Libora Kovaříka s bývalým sudím včera sešel. Výsledek schůzky z pohledu fotbalového předsedy? Nic nového.



Libor Kovařík koncem srpna vyslal do světa svou obžalobu poměrů českého fotbalu a rozhodčích zvlášť. (více čtěte ZDE ») Především v něm obvinil druhé místopředsedu asociace Romana Berbra z faktické vlády nad českými sudími, což odporuje jeho pravomocem.

Asociační šéf Miroslav Pelta jeho slova označil za vážná, zároveň však prohlásil, že na jejich základě nebude podnikat žádní razantní kroky. Včera si oba svá stanoviska vlastně jenom zopakovali a Pelta po nich vydal následující prohlášení:

„Setkání s Liborem Kovaříkem proběhlo dle mého očekávání. Nepřineslo žádná nová fakta, na základě kterých by bylo nutné přijímat okamžitá radikální řešení. Zopakoval mi věci, které už proběhly tiskem. Ta záležitost fotbalu škodí, místo aby se národ radoval z postupu na EURO, stále něco řešíme, proto budu dál pokračovat v jednáních a hledat cestu ke stabilizaci fotbalového prostředí.“

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud