9. října 2015 • 09:40

Švancara v průšvihu jako Limberský?! Měl řídit pod vlivem alkoholu

Autor: fot
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší, než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bývalý fotbalista Petr Švancara (36) lítá v průšvihu. Podle informací z policejních zdrojů měl známý útočník na začátku září po návratu z akce na stadionu Za Lužánkami řídit vůz Škoda Superb pod vlivem alkoholu. Policejní hlídka mu před půlnocí na ulici Sportovní v Brně údajně nejprve naměřila 0,99 promile a na druhý pokus 1,01.



Oblíbený „Švanci“ byl následně převezen do nemocnice na odběr krve. Na základě jeho výsledku (pod jedno promile) mu nehrozí obvinění ze spáchání trestného činu. Měl by však zaplatit mastnou pokutu a také přijít na nějaký čas o řidičský průkaz. To už se mu ostatně v minulosti stalo, když se „vybodoval“.

Švancara, jenž letos ukončil vrcholovou kariéru a baví se fotbalem v divizním Blansku, by se měl stát v dohledné době členem managementu prvoligové Zbrojovky Brno.

Policie pro Prima FTV uvedla, že v inkriminovaný čas na ulici Sportovní opravdu zastavila řidiče v superbu, který měl pozitivní test na alkohol, ale jeho jméno odmítla potvrdit. „Nějaké resty mám, ale nebudu o tom mluvit,“ řekl Švancara na dotaz deníku Aha!

Ještě větší problém řeší momentálně jiný fotbalista David Limberský, který boural opilý ve svém Bentley. Podle informací televize Nova se český reprezentant dokonce dopustil trestného činu (měl v krvi více než jedno promile alkoholu) a bude muset k soudu. Toho se Švancara bát nemusí.

Petr Švancara si svou rozlučku užíval na sto procent, ale několikrát musel prosit fanoušky, aby opustili nebezpečné zóny, kam pronikli na přeplněných Lužánkách
Petr Švancara si svou rozlučku užíval na sto procent, ale několikrát musel prosit fanoušky, aby opustili nebezpečné zóny, kam pronikli na přeplněných Lužánkách

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud