22. října 2015 • 21:05

Další metál pro fotbalistu? Zeman by měl vyznamenat Nedvěda

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
PRVNÍ DOJEM: Vsetín by si měl pomoct přesilovkami. Naskočí do baráže Jágr?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jeden z nejlepších českých fotbalistů v historii Pavel Nedvěd s největší pravděpodobností převezme 28. října z rukou prezidenta Miloše Zemana státní vyznamenání. Hrad sice o seznamu oceněných osobností mlčí, legenda Juventusu se nicméně slavnostního večera zúčastní, Zeman navíc před časem Nedvědovi vyznamenání před časem ústně přislíbil.



Pavel Nedvěd se s prezidentem Zemanem setkal na cestě do Číny, kde otvíral fotbalovou školu. Už tam měl držitel Zlatého míče dostat ujištění, že ho na Hradě čeká medaile. Informaci potvrzují i zdroje Lidových novin.

Fotbalová asociace navíc média informovala o tom, že Pavel Nedvěd se slavnostního večera na počest české státnosti na Hradě zúčastní, což může znamenat prakticky jen jediné – opravdu dostane vyznamenání.

V samostatné české historii se zatím pocty od prezidenta dočkali tři fotbalisté, kteří dostali Medaili Za zásluhy: Josef Masopust , Antonín Panenka a Ivo Viktor.

MŮJ PRVNÍ GÓL: Na EURO proti Italům to byl osud, věří Nedvěd
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud