17. září 2007 • 00:00

Jedenáct Marečků porazilo Spartu

Autor: Sport
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zaplněná Stínadla přišla vzdát hold nedávno zemřelému teplickému trenérovi Vlastislavu Marečkovi. Všichni tepličtí hráči nesli na dresech jeho jméno.



Zaplněná Stínadla přišla vzdát hold nedávno zemřelému teplickému trenérovi Vlastislavu Marečkovi. Všichni tepličtí hráči nesli na dresech jeho jméno. Utkání bylo vyrovnané, skvělé, plné šancí na obou stranách. Když hosté v 67. minutě vyrovnali, domácí okamžitě odpověděli brankou Fenina. Sparťané bezúspěšně reklamovali, že centrující Gašparík si k míči pomohl faulem. Od té chvíle byla převaha Sparty drtivá. S blížícím se koncem však její hráči i trenéři znervózněli. Tahanice trenéra Pražanů Bílka s jedním z pořadatelů přišel "řešit" sparťanský kapitán Tomáš Řepka a skončilo to druhou žlutou kartou. Cestou do šatny ještě nepříčetný Řepka stačil napadnout kameramana ČT. Škoda, mohl to být zápas sezony.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud