18. listopadu 2015 • 04:50

Draží se kopačky pro ČIŠU! Pomohli Walcott, Nedvěd i Nani

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Unikátní projekt roste do stále větších rozměrů. Do dražby kopaček, jejíž výdělek pomůže nemocnému obránci Mariánu Čišovskému, se zapojily i hvězdy světového fotbalu. Fanoušci tak mají možnost koupit si „náčiní“ nejen od plzeňských opor, ale do aukce přispěl Theo Walcott či Nani. Podívejte se na reportáž iSport TV.



Fotbalisté Synot ligy, hráči české reprezentace, bývalé i aktuální hvězdy světového fotbalu. Ti všichni se rozhodli pomoci Čišovskému , který trpí amyotrofickou laterální sklerózou - zákeřnou a dosud nevyléčitelnou chorobou, při které nemocní postupně ztrácí buňky ovládající svalové pohyby.

„Výtěžek půjde na bezbariérový dům pro Mariana,“ vysvětlil organizátor aukce Michal Hodan. Dražbu, která má mezi fanoušky velký ohlas, organizuje Spolek 28, jehož předsedou je bývalý kapitán Viktorie Plzeň Pavel Horváth . I miláček plzeňského publika věnoval své kopačky, které jsou hodně žádané.

Draží se kopačky pro ČIŠU! Pomohli Walcott, Nedvěd i Nani
Video se připravuje ...

Vůbec největší zájem je zatím o kopačky držitele Zlatého míče Pavla Nedvěda . Zajímavé jsou také kousky zahraničních fotbalistů. Kopačky pro Čišovského draží útočník Arsenalu Theo Walcott či záložník Fenerbahce Nani.

Výrazně pomohly i hvězdy slovenské reprezentace, své kopačky nabídl kapitán Neapole Marek Hamšík a Liverpoolu Martin Škrtel. 

Podívat se na všechny dražené kopačky a případně si některé z nich koupit můžete na stránkách Spolku 28 ZDE>>>

ROZHOVOR S MARIÁNEM ČISOVSKÝM ČTĚTE V PÁTEČNÍM VYDÁNÍ DENÍKU SPORT

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud