1. prosince 2015 • 10:00

VIDEO: Světový fotbal - gól po klamání tělem

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0

Jak vylepšit osobní souboje jeden na jednoho? Začněme třeba nácvikem klamavých pohybů. Slouží k tomu jednoduchá hra bez míče. Dva týmy (červení a modří) se postaví proti sobě ve čtverci (rozměry si volí podle vyspělosti hráčů) na okraje diagonály. Na stranách čtverce vyznačíme pomocí kloboučků čtyři brány. Každé mužstvo má dvě, ty blíže ke svému stanovišti. 



První z obou ceků vybíhají po diagonále proti sobě. Úkolem žlutého je dostat se pohybem do jedné z branek červených. Zástupce červených se snaží žlutému v tom zabránit. Stane se tak, když se soupeře dotkne rukou. Oba protivníci se po souboji zařadí na konec svých týmů a do boje vybíhají druzí a celé se to opakuje. Kdo proběhne bránou, získává pro mužstvo jeden gól. Pak totéž děláme s míčem, místo doteku rukou se obránci snaží vypíchnout útočníkovi balon.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud