21. prosince 2015 • 13:08

Freestyle fotbalisté, nová Navara a nejnovější výzva od Nissanu

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je možné přesně přijímat přihrávky na pohybujícím se povrchu? Nissan opět dokázal, že praxe je mnohem zajímavější a zábavnější než teorie. Vedle dvou robustních pick-upů Nissan Navara se na úspěchu tohoto experimentu podíleli freestyle fotbalisté Tamás Sűrű FX, vítěz mistrovství světa, a Mátyás Kvárta, bronzový medailista z mistrovství Evropy. 



Nissan se jako oficiální sponzor UEFA Champions League snaží neustále přicházet s novými a novými výzvami. Nejdřív to byla soutěž mezi sportovním autem a  míčem, potom se soutěžilo v kopech na branku a úkolem bylo dokopnout míč virtuálně do Berlína.

Základním požadavkem této nejnovější výzvy je udržet míč bezpečně nad zemí. Je možné přesně přijímat přihrávky na pohybujícím se povrchu? Zjistěte to v nejnovějším filmu od Nissanu! Podle videa natáčeného v Győru s maďarskými freestyle fotbalisty to není nemožné. Sice k tomu potřebovali nemálo cviku, ale nakonec se jim to povedlo. Je to nejnovější úspěch v sérii výzev od Nissanu.

25letý Tamás Sűrű FX, který hraje freestyle fotbal 10 let, a jeho tréninkový partner Mátyás Kvárta při tvorbě videa nemálo riskovali. Na konci natáčení připomněli režisérům, aby upozornili diváky, že by nikdo neměl něco takového zkoušet bez pořádného tréninku a v nekontrolovaném prostředí.

Tichými hvězdami videa se staly dva vozy Nissan NP300 Navara. Zbrusu nová verze nejpopulárnějšího pick-upu na světě poskytla freestyle fotbalistům ideální podmínky. Nový Nissan NP300 Navara přináší pohodlí a zpracování, které se inspiruje segmentem crossoverů, a zároveň zachovává proslulé vlastnosti modelové řady Navara, kterými jsou odolnost, nosnost a vynikající schopnosti v terénu. Nový pětibodový systém zavěšení zadní nápravy navíc Navaře poskytuje výrazně lepší jízdní komfort a dokonalejší ovladatelnost.

Vychutnejte si video s novou Navarou a úžasnými kousky freestyle fotbalistů. 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud