30. ledna 2016 • 17:32

Konečně! Rosický se vrátil do sestavy Arsenalu a slavil výhru

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tomáš Rosický se dočkal. Po více než osmi měsících si zahrál za první tým Arsenalu. Český reprezentační záložník nastoupil na závěrečných dvacet minut do bitvy FA Cupu proti druholigovému Burnley, jen mezi náhradníky tentokrát zůstal gólman Petr Čech. Arsenal vyhrál 2:1.



Rosický za áčka Arsenalu nastoupil naposledy v předposledním kole uplynulého ročníku Premier Leaue a odehrál deset minut. Od té doby jej trápí zranění. Trable se mu teď ale povedlo překonat a před týdnem si zahrál poločas za juniorku Arsenalu.

Teď je konečně zpátky v prvním týmu.  Zápas začal „Rosa“ v pozici náhradníka, stejně na tom byl i jeho kolega z národního týmu Petr Čech. Ten mezi tyčemi chybí jen sporadicky, to Rosický chyběl v prvním týmu přes osm měsíců a tak se startu nemohl dočkat.

Podobně nažhavení byli i fanoušci. Jakmile se šel během utkání rozcvičovat, hned ho přivítali aplausem a on jim za to zatleskal.

V 71. minutě už na Rosického došlo. Francouzský manažer Arsenalu stáhl ze hry za stavu 2:1 Iwobiho a na kraj zálohy místo něj putoval český reprezentant. Skóre už se nezměnilo, Rosický tak mohl po dlouhé době slavit vítězství přímo na hřišti.

MATCH OVERVIEW LEGACY

Tomáš Rosický zvládl v utkání juniorky proti Swansea pouze poločas, teď už je na lavičce áčka pro zápas s Burnley.
Tomáš Rosický zvládl v utkání juniorky proti Swansea pouze poločas, teď už je na lavičce áčka pro zápas s Burnley.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud