2. března 2016 • 16:48

Žalobu má i bývalý rozhodčí Kocián. Berbr chce jen omluvu

Autor: šq
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bývalý rozhodčí Radek Kocián už ví, že ani jeho nemine žaloba ze strany Romana Berbra a Dagmar Damkové. Stal se prozatím pátým veřejným kritikem dvojice, který je za svá slova soudně stíhán.



„Ano, můžu potvrdit, že mi žaloba dorazila,“ řekl Sportu někdejší sudí Kocián. „Žádají po mně omluvu a náhradu soudních výloh.“ Doplnil tak Libora a Tomáše Kovaříkovy, Antonína Kordulu a Ladislava Vízka, kteří usnesení obdrželi už dříve. Po L. Kovaříkovi a Vízkovi chce žalující strana kromě omluvy 800, resp. 100 tisíc korun.

Kocián si zájem manželské dvojice vysloužil svým otevřeným dopisem předsedovi asociace Miroslavu Peltovi, v němž potvrdil předchozí slova Libora Kovaříka o zkaženém prostředí mezi českými rozhodčími. Mimo jiné popsal, jak ho Damková nutila podepsat prohlášení, podle něhož se ho pánové Krula, Puček, Adámek, Býma pokoušeli ovlivnit v řízení zápasů nejvyšší soutěže a dorostenecké ligy. Kocian se k soudu chystá. „Nemám, co bych měnil,“ tvrdí.

GALERIE | Osobnosti z fotbalového prostředí popsaly Berbrovy praktiky

Libor Kovařík
Libor Kovařík

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud