22. dubna 2016 • 09:58

Černá středa sázkových kanceláří, Fortuna včera svým klientům jen v Česku vyplatila na výhrách 46 milionů korun

Autor: red
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

V kursovém sázení platí, že když favorit klopýtne, raduje se sázková kancelář. Naopak když vyhraje, slaví většina sázkařů. A tuto středu mohla slavit opravdu drtivá většina z nich. Všech 15 nejsázenějších duelů dne dopadlo podle předpokladů, pro skupinu Fortuna to jen v Česku znamenalo výplatu výher v hodnotě 46 milionů korun. Radost sázejících podtrhla Sparta, která o své výhře na Dukle rozhodla až spornou penaltou v prodloužení. 



Foto ČTK
Fortuna v Česku včera vyplatila 5 výher za hranicí jednoho milionu korun, 24 šťastlivců si pak připsalo výhru vyšší než 100 tisíc korun.

 

„Nedá se nic dělat, včera jsme od sázkařů dostali pěkně za uši. Pokud se prostě sejdou výsledky všech favoritů napříč celou Evropou, pak nemůže skončit v plusu žádná sázková kancelář na světě. To, jakým způsobem nás potopila Sparta otočkou zápasu a penaltou v prodloužení, to se opravdu nevidí. A to nás ještě na Slovensku podržela Žilina, která ve svém utkání proti Senici remizovala,“ uvedl Michal Hanák, hlavní bookmaker Fortuny.

Zápas Sparty byl tím posledním hřebíčkem, vítězství Letenských na tiketu si neodpustilo přes 30 tisíc českých sázkařů, kteří pak s údivem mohli sledovat zázrak na hřišti i na svém sázkovém účtu. Konečná výhra Sparty se podepsala pod výplatou 7,5 milionu korun.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud