26. května 2016 • 20:45

Plzeňská výměna u Bohemians. Pivarníka má nahradit Koubek

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Miroslav Koubek by se měl stát novým trenérem fotbalistů Bohemians Praha 1905 po odchodu Romana Pivarníka do Plzně. Čtyřiašedesátiletý kouč naposledy působil právě ve Viktorii, kterou v sezoně 2014/15 dovedl k mistrovskému titulu.



Koubek vedle první ligy vyhrál s Plzní i český Superpohár, ale po vyřazení v předkole Ligy mistrů s Maccabi Tel Aviv a nepovedeném vstupu do domácí soutěže byl v loni v srpnu odvolán. Předtím někdejší brankář trénoval Slavii Praha, Mladou Boleslav, Ostravu či Kladno. Teď by měl podle informací Sport.cz zamířit do Vršovic. 

Bohemians nejprve neúspěšně jednali se svým bývalým koučem Luďkem Klusáčkem, ale dnes se s Koubkem přiblížili dohodě. Pražský klub situaci kolem trenéra nekomentoval.

Pivarník působil v Bohemians od června 2014 a "Klokanům" postupně vtiskl atraktivní herní tvář. Ve své první sezoně obsadil s vršovickým celkem osmé místo v tabulce a v uplynulém ročníku jej dovedl k deváté příčce.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud