25. ledna 2017 • 16:00

Znamení tří. Kanonýři Bayernu, PSG a Juventusu pokřtili nové kopačky Hypervenom 3

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tomu se říká účinná a přesvědčivá reklama! Slogan společnosti Nike tvrdí, že nové kopačky Hypervenom 3 jsou určeny pro ultimátní fotbalové zabijáky – a Robert Lewandowski, Edinson Cavani a Gonzalo Higuaín to okamžitě potvrdili. Kanonýři Bayernu Mnichov, PSG a Juventusu jsou s revolučními kopačkami k nezastavení.



Minulý týden byli všichni tři u toho, když společnost Nike v Mnichově s velkou pompou kopačky Hypervenom 3 představila. A hned jim začali dělat dobré jméno.

Robert Lewandowski dvěma góly dotlačil Bayern k výhře 2:1 ve Freiburgu, Edinson Cavani předvedl stejný kousek v Nantes (2:0 pro PSG) a Gonzalo Higuaín přispěl jednou trefou k důležitému vítězství Juventusu nad Laziem (2:0). Že je v ráži, potvrdil Cavani i včera, kdy se dalšími dvěma góly podepsal pod triumf francouzského mistra v Ligovém poháru na hřišti Bordeaux (4:1).  

Hlavní inovaci třetí generace oblíbených kopaček představuje patentovaná pěna Poron®, jejíž výčnělky perfektně tlumí míč při jeho zpracování a naopak tvoří pevný odrazový můstek při střele. Revoluční je i nová pružná Hyper-Reactive podrážka z dalšího patentovaného materiálu Pebax®.

„Především jsou to však velmi dobré boty, mnohem lehčí než ty předešlé. Jsou velmi pohodlné a perfektně sedí. To poznáte hned, jak si je nazujete,“ pochvaluje si Lewandovski.

Kanonýři Bayernu, PSG a Juventusu pokřtili nové kopačky Hypervenom 3
Kanonýři Bayernu, PSG a Juventusu pokřtili nové kopačky Hypervenom 3

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud