12. května 2017 • 10:33

Štajner se pustil do Berbrova muže: Ať si dělá sodovky a nes**e se do fotbalu

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zákulisní hráč českého fotbalu Roman Berbr nejspíše našel kandidáta, kterého postaví do volby předsedy FAČR. Tím by se měl stát současný šéf Ondrášovky Libor Duba, který by se tak zřejmě postavil Petru Fouskovi a Martinu Malíkovi, současném šéfovi STESu. „Pravděpodobně do toho půjdu,“ řekl sám Duba. Ne všem je ale nový kandidát po chuti. „Kdo to je?“ ptal se na svém Twitteru například Jiří Štajner.



Ředitel Ondrášovky Libor Duba se hned při oznámení své pravděpodobné kandidátky pustil do iniciativy ligových klubů, kteří se snažily najít krizové řešení. „Trochu mě to zaráží. Vždyť profesionální kluby se ještě ani pořádně neosamostatnily a už chtějí ovládnout FAČR,“ zaútočil Duba. Na to okamžitě reagoval ligový šéf Dušan Svoboda.

„Majitelé klubů se na společné schůzce bavili právě o tom, jak tu mohou pomoci. A to případně i finančně. Lidé typu pánů Zemka, Jakubowicze, Křetínského, Vaculíka nebo Tvrdíka rozhodně nepotřebují ovládat výkonnostní fotbal. Byla to nabídka ke spolupráci, podaná ruka,“ tvrdil.

Duba sice působí v Ondrášovce, která se ve fotbale sponzorsky angažuje od roku 2009, jinak o něm ale až do minulých dnů nebylo v podstatě slyšet. Právě on je ovšem nejspíš vyvoleným mužem Romana Berbra, který umí tahat za nitky v zákulisí.

Proto se jeho kandidatura nelíbí mnoha fanouškům. A k nim se přidal také bývalý reprezentant Jiří Štajner. „Kdo to je? Ať radši prodává sodovku a nese*e se do fotbalu,“ napsal na svůj Twitter a připojil odkaz článku o Dubovi na iSport.cz.

O tom, jestli nakonec bude Duba kandidovat a které bude mít soupeře, se rozhodne brzy. Už dnes je totiž poslední termín pro podání přihlášek.

Šéf Slavie Tvrdík: Ať Berbr kandiduje a nikoho za sebe nehledá
Video se připravuje ...

Berbr: Návrh Slavie je mimozemský, moje kandidátky na FAČR už leží
Video se připravuje ...

Do čela FAČR kandiduje i šéf Ondrášovky Libor Duba
Do čela FAČR kandiduje i šéf Ondrášovky Libor Duba

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud