25. května 2017 • 00:00

Kdo vyhraje ligu? Sledujte poslední kolo živě na TV Tipsport a vsaďte si!

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je to tady! Po pár letech o vítězi ligy rozhoduje opět až poslední zápas! TV Tipsport vám opět jako jediná sportovní televize přináší kompletní porci všech zápasů. Vsaďte si a vychutnejte si přímé přenosy z ligových trávníků.



Tyhle dva mače bude ostře sledovat celé fotbalové Česko. Slavia v exilu na Strahově hostí Zbrojovku Brno a Plzeň Jihlavu. Za jiných okolností by šlo o obyčejné zápasy, kde jsou jednoznační favoriti a jde se dál. Jenže teď je všechno jinak! V sobotu se totiž odehraje poslední kolo a mezi oběma soupeři o titul jsou pouhé dva body. Stačí jediný gól, jediná neproměněná šance a titul má soupeř.

Bookmakeři i sázkaři věří sešívaným!

Kurzy jsou tentokrát srovnané na stejné úrovni. Jak Slavii, tak Plzni hrají tipéři v kurzu 1,15:1. Naopak překvapení v podobě výhry Jihlavy nebo Brna visí ve vzduchu s kurzem 12,39:1. Pokud vezeme sázky přímo na vítěze ligy, tak Slavii posílá za titulem drtivá většina sázejících v kurzu 1,07:1. Složitější cesta Plzně je pak oceněná kurzem 6:1.

Sledujte ligu na TV Tipsport!

Stejně jako na podzim i tentokrát je pouze jedno jediné místo, kde si můžete vsadit a zároveň sledovat všechny ligové zápasy bez jakéhokoliv zpoždění.  Je to právě TV Tipsport, kde jsou přímé přenosy všech zápasů pro sázkaře zdarma! Vsaďte si a užívejte si špičkový domácí fotbal v opravdu přímém přenosu. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud