3. července 2017 • 10:11

Víte, v jakých kopačkách si rád zahraje Sergio Ramos?

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Stejně jako dovednosti profesionálních fotbalistů, i jejich obuv je výjimečná. Model kopaček Nike Tiempo Legend 7, který pomáhali vyvíjet např. Sergio Ramos, Gerard Pique, Antonio Rüdiger, Andrea Pirlo či Jack Wilshere, je vyroben z prémiové kůže, navíc však obsahuje Flyknit, díky kterému obuv perfektně sedne a zůstává prodyšnou. Výsledkem je ta nejpohodlnější bota, která je navíc v porovnání s předchozím modelem o 22 % lehčí.



Materiál Flyknit je umístěn zejména na svrchní části boty v oblasti jazyka, aby tlumil ty největší nárazy a udržel tvar boty. Navíc nohu obepne a dodává tak pocit jistoty. Obuv je inovována o úplnou novinku Fit-Mesh, která byla navržena tak, že čím větší tlak je vyvíjen, tím pevnější se obuv stává. Fit-Mesh je speciální trojvrstvý materiál, který je připevněn přímo k botě a fotbalistovi dodává maximální stabilitu, navíc zabraňuje přílišnému roztažení kůže.

Foto Nike Czech s.r.o.

Díky speciální pěně a nylonu je bota velmi pohodlná a nikde netlačí, speciální polstrování je i v oblasti paty, kde je chodilo nejvíce namáhané.

Značka Nike nezapomněla ani inovaci podrážky, která je přizpůsobivá všem směrům pohybu. Výhodou je zajištění bezchybné trakce a ovládání míče pod chodidlem. Podrážka obsahuje směs kuželovitých čepů a čepelí. Stejně jako předchozí kolekce fotbalové obuvi, i tato byla podrobena důkladné analýze FEA.

Foto Nike Czech s.r.o.

Vzhled boty je podtržen elegantním znakem umístěným na vnitřní i vnější hraně v oblasti paty.

Nový model Nike Tiempo Legend 7 bude dostupný od 7. července na nike.com.

Články odjinud


Články odjinud