Ondřej Němec
26. listopadu 2017 • 16:20

Kvadráky jak Ronaldo! Zase na ho***! Jak Řepka cepoval rváče Kincla

Autor: Ondřej Němec, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Svědík: Baník, nebo Polsko? Pozor, horká je ale pořád i plzeňská stopa!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Z klece na hřiště. A naopak. Slavný fotbalový bouřlivák Tomáš Řepka a úspěšný MMA bijec Patrik Kincl si vyměnili role. Zatímco sedmadvacetiletý bojovník vyzkoušel, jak probíhá dril na hřišti, sparťanský srdcař zažil zátěžovou zkoušku v oktagonu. Podívejte se, jak se zápasník MMA popasoval s fotbalovým tréninkem pod Řepkovým vedením.



Nebáli se výzvy. Nejlepší český MMA zápasník ve veltrové váze Patrik Kincl si vyměnil disciplínu s fotbalovým rebelem Tomášem Řepkou. Nejprve nastoupil svalnatý bojovník na fotbalové hřiště, kde si zkusil rozcvičku v režii jednoho z nejslavnějších českých fotbalistů. „Musíš zapojit hlavu hned! Pracuj, pracuj!“ křičel trenér Řepka na svého nového svěřence.

„Kdepak rozcvička, to se nesmí podcenit. Nejdůležitější součást. To je jako snídaně, vlastně snídaně tréninku,“ načíná Kincl ve videu během úvodního protahování.

Řepka Kincla vůbec nešetřil. „Řeknu buď pravá nebo levá a ty vyrazíš,“ vysvětloval mu při jednom z cvičení. „Já tomu nerozumím,“ odpověděl Kincl. Když pak udělal něco jiného, než měl, dostal od Řepky co proto: „Ty vole zase, na ho*no!“

Kincl, jehož 7. prosince čeká velký zápas v oktagonu v O2 areně, si během fotbalového tréninku uměl udělat i srandu. „Ty kvadráky hele, jak Ronaldo,“ hlásil na kameru a ukazoval vypracované nohy. Když pak sledoval, jak mu Řepka vysvětluje cvičení při střelbě, vyslal na adresu bývalého sparťanského kapitána hlášku: „Ty vole, dědek to tam má furt.“

Když viděl, jak je Kincl na umělé trávě šikovný, dokonce ho i někdejší obávaný stoper pochválil. „Jsi tvárnej, takovej útočníček, hroťák,“ usmíval se Řepka a vtipálek Kincl žertoval, že má taky nohy jako Ronaldo. „Společně bychom tu Spartu oživili,“ rýpla si bývalá ikona letenského týmu.

Přátelský pozdrav dvou ostrých chlapů - Tomáše Řepky a Patrika Kincla
Přátelský pozdrav dvou ostrých chlapů - Tomáše Řepky a Patrika Kincla

Řepka o lize: Sparta se na jaře zlepší. Slavia udělala výborný tah
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud