12. září 2008 • 21:40

Ronaldo musí být nejlepší i v posteli

Autor: ot
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Cristiano Ronaldo může být nejlepším fotbalistou na světě, ale to co každý týden dokazuje na trávnících musí dokazovat i v posteli.

 



Protože udržet tempo s dračicí stojí mnoho úsilí, jak odhalil britským médiím její ex-milenec.

Jak tedy přijde na překrásnou hru lásky úžasná Nereida Gallardo, která je považována za nastávající paní Ronaldovou, je jak z jiného světa.

Což potvrdil její bývalý milenec a fotbalový agent Pedro Campane.

"Byla v posteli jak divoké zvíře," tvrdí ex-milenec. "Spali jsme spolu hned na prvním rande, nebylo těžké ji přesvědčovat," dodává Španěl.

"Neměla žádné zábrany, ráda se milovala kdekoli, kdykoli a jakkoli."

"Nereida toho o fotbale moc neví, ale ví mnoho o mužích a ví, jak je potěšit. Cristiano musí prožívat mysl zatemňující období."

Hvězdný útočník podával v minulé sezóně skvělé výkony, kterými dovedl Manchester United k titulu v Premier League i Lize mistrů. Pedro si je však jist. že odměna od Nereidy byla zcela jiná liga.

Co je však neuvěřitelné je skutečnost, že dvouměsíční románek s obdařenou španělskou černovláskou ukončil půvabný čtyřicátník sám. Důvod? Nedokázal snášet nekončící orgie. "Postupem času jsem zjistil, že jsem pro ni jen prostředek, aby se dostala na výslunní," řekl.

Campane, který zastupuje spoustu hráčů na britských ostrovech, je totiž velice známou osobností, která je často zvána na VIP večírky ve známých klubech.

Jak popsal britským médiím, Španělka se nestyděla ukázat své sexy tělo na veřejnosti. "Při jednom z mnoha nákupů mě žádala, abych ji pořídil spodní prádlo, souhlasil jsem, ale s podmínkou, že se budu moci koukat," vypráví Campane. "Nemrkla okem, ani nezatáhla závěs a bez váhání se svlékla."

"Věděla, že má opravdu sexy tělo a nestarala se o to, komu jej právě ukazuje," dodává Španěl. "Ve finále jsem platil účet na 400 liber, ale věřte mi, že se mi to vyplatilo!"

"Po nějaké době však přijde čas, kdy vás již unavuje vztah, který je založený jen na sexu a penězích, a to se stalo mně," popisuje Campana hlavní důvody rozchodu s půvabnou modelkou.

Jak sám přiznává nebyl nikdy tak zaslepený, aby si myslel, že je jediným, s kým se Nereida stýká. Po jejich rozchodu se velice rychle oklepala a postupně randila se čtyřmi fotbalisty.

Pár měsíců od jejich rozchodu začala svůj románek s hvězdným Cristianem, což překvapilo i samotného Pedra. "Nemyslel jsem si, že to Nereida dotáhne až tak daleko, ale vzhledem k zástupu fotbalistů, s kterými chodila, a jejím zkušenostem se vlastně nedivím."

"Byla se mnou jen kvůli tomu, že jsem měl peníze. Ne kvůli lásce. Určitě na ni mám mnoho dobrých vzpomínek a Ronaldo je velice šťastný chlapík!"

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud