4. března 2010 • 15:54

Zkrat Ribéryho. Málem soupeři vypíchnul oko

Autor: pla
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trochu to připomínalo nějaký hloupý bojový film. Zjizvený francouzský fotbalista Franck Ribéry byl při zápase proti Španělsku tak frustrovaný z bídné hry svého týmu, že se úplně přestal ovládat. Při souboji s Alvarem Arbeloaou soupeři málem vypíchnul oči. Trest? Žádný, rozhodčí to přehlédnul.



Francouzští fotbalisté se utápí v herní bídě. Ve středečním utkání proti Španělsku podlehli 0:2, fanoušci na ně nespokojeně pískali a požadovali odvolání kouče Raymonda Domenecha.

Do atmosféry absolutního zmaru přesně zapadl i děsuplný moment, při kterém záložník Ribéry strčil do Alvara Arbeloay, 27letého hráče Realu Madrid při tom nepochopitelně poškrábal v obličeji.

Ribérymu se přezdívá Zjizvený, po autonehodě v dětství má za sebou několik plastických operací. Vypadá kvůli tomu jako přístavní rváč, ovšem spíš než pověst zákeřného hráče měl do teď reputaci fotbalového bojovníka.

Alvaro Arbeloa ho ve středu každopádně poznal i z té temnější stránky. Ribéry na to kupodivu nijak nedoplatil. Přestože si jeho zákrok rozhodně zasloužil červenou kartu, rozhodčí situaci přehlédl. Záložník Bayernu Mnichov toho pak už moc nepředvedl, v 74. minutě byl vystřídán.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud