5. března 2010 • 15:22

VIDEO: Zranil naráz tři soupeře, ale nefauloval

Autor: luk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tři v jednom! Existují zákeřní fotbalisté, kteří chytnou „blikanec“ a spíš než po míči jdou po nohách soupeře. Georginio Wijnaldum z Feyenoordu k nim nepatří, je to spíš hbitý technik. Přesto se mu v nizozemské lize proti Haagu povedl kousek, na který by byl hrdý lecjaký brousek. Najednou zranil tři soupeře. Nefauloval přitom ani jediného!



Něco takového patří spíš do grotesek než do důležitého fotbalového zápasu. Georginio Wijnaldum se před několika dny šikovně prohnal směrem do šestnáctky týmu ADO den Haag, zdál se být nepolapitelný.

Jak fotbalista zranil tři soupeře najednou, aniž by fauloval:

Georginio Wijnaldum z Feyenoordu svou hbitostí zamotal hlavu soupeřům, kteří se sami zranili
Video se připravuje ...

Těsně před brankářem to bylo na posledních třech hráčích Haagu, aby troufalého nizozemského reprezentanta do 21 let zastavili.

Ztroskotali na něm však stejně jak spoluhráči chvíli před tím. Ba ne – vlastně dopadli ještě hůř. Mnohem hůř. V jediném okamžiku je Georginio Wijnaldum poslal k zemi, jako kdyby vládnul nějakou černou magií. Na trávníku se váleli pořádnou chvíli, pěkně vedle sebe.

Gól z toho nebyl, přesto tahle situace ze zápasu, který nakonec skončil remizou 2:2, oběhla televizními stanicemi po celém světě. A jen tak mimochodem – jednu z branek vítězů přece jen vstřelil Wijnaldum.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud