15. března 2010 • 11:49

Fotbalové profíky potrápily děti. 100 dětí

Autor: luk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
PRVNÍ DOJEM: Vsetín by si měl pomoct přesilovkami. Naskočí do baráže Jágr?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Takový zápas jste v životě neviděli. Proti profesionálnímu fotbalovému týmu Cerezo Osaka, který hraje nejvyšší japonskou ligu, se v exhibici postavil tým školáků. Profíci s nimi měli velké problémy. Jak je to možné? No, možná proto, že těch školáků bylo na hřišti sto.



Na jedné straně jedenáct do modra oblečených mužů, kteří se fotbalem živí. Na druhé straně nekonečný zástup dětí v červených dresech. Jeden, druhý, třetí, padesátý, stý!

Profíci proti stovce dětí:

S jedenácti škvrňaty by si hráči Osaky poradili s prstem v nose. Ale se sty caparty je to už horší. Profíci se nemohou ani hnout, všude je nějaký špunt, který chce kopnout do míče.

Děti se roztáhly do působivého rozestavení 40-30-30, elitní fotbalisté je mohou přemoci jen dlouhými nákopy nebo rychlými sprinty. Zápas sice nakonec končí 3:2 pro ně, ale dospělí fotbalisté za něj mohou být ještě rádi.

Takhle vypadal nástup. A stále nekončil...
Takhle vypadal nástup. A stále nekončil...

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud