17. března 2010 • 19:57

Průšvihář Adriano prý pomáhal překupníkovi drog

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
Dostál: Moc se mi líbí Kovář. Staňkovi pomohla Slavia, kdo ale jako trojka?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Prokurátor Ria de Janeira nařídil policii, aby vyslechla slavného brazilského fotbalistu Adriana kvůli podezření, že má vazby na známého překupníka drog. Alexandre Murilo Graca svou žádostí reagoval na informace z novin, podle nichž si hvězda klubu Flamengo koupila dva motocykly, ale jeden z nich zaregistrovala na jméno matky drogového dealera.



Podle médií dal překupník Adrianovi 35.000 realů (zhruba 367.000 korun), aby zaplatil i za jeho motocykl.

Druhý si koupil osmačtyřicetinásobný brazilský reprezentant sám pro sebe. Pokud se potvrdí, že Adriano dealerovi pomáhal, může být podle prokurátora obviněn z praní špinavých peněz a spiknutí.

Osmadvacetiletý Adriano působí v Brazílii od loňského dubna, kdy kvůli osobním problémům rozvázal smlouvu s Interem Milán. Vyhlášený kanonýr, jehož kariéra kvůli špatné životosprávě a mimofotbalovým incidentům postupně uvadala, ve Flamengu ožil.

Týmu pomohl k titulu a stal se nejlepším střelcem soutěže, ovšem kontroverze se mu vyhýbat nepřestaly. Například začátkem března po rozmíšce s bývalou přítelkyní zmeškal trénink a poté vynechal dva následující zápasy klubu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud