16. prosince 2010 • 10:45

Brankář (†24) se oběsil! Kvůli nevěře snoubenky

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
14
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Anglickým fotbalem otřásá další skandál, který skončil lidskou tragédií. Brankář pětiligového celku Rushden & Diamonds Dale Roberts (†24) se v úterý oběsil. Neunesl nevěru své snoubenky, která měla aféru s jeho spoluhráčem Paulem Terrym - bratrem hvězdného stopera Chelsea.

 



Roberts měl v úterý hrát v opakovaném zápase FA Trophy v Eastwood Townu, jenže na sraz nedorazil. Když jeho snoubenka Lindsey Cowanová (25) dorazila z práce domů, našla v jejich bytě za 4,5 milionu dveře zamčené zevnitř a udělala poplach.

Přivolaní policisté našli mladého fotbalistu oběšeného. Roberts na tom byl prý psychicky hodně špatně od května - tehdy se přišlo na to, že ho Lindsey podvádí se spoluhráčem Paulem Terrym (31).

Paul Terry podvedl svého spoluhráče stejně jako jeho bratrFoto Yeovil Town (ytfc.net)

Záložník Paul svedl snoubenku svého spoluhráče jen několik měsíců poté, co praskla obří aféra na jeho bratra - kapitán Chelsea John Terry podváděl manželku s přítelkyní svého týmového kolegy Wayna Bridge.

Cowanová po provalení románku odešla bydlet k rodičům, ale Roberts se svěřil spoluhráčům, že by jí dal ještě jednu šanci. Tak se také stalo - na konci léta se k němu nastěhovala zpátky. A čtyřiadvacetiletý brankář se prý opět vrátil k životu, začal se znovu smát a dělat žertíky.

Jenže podle jeho přítele Dale stále nemohl snést, že se stal druhým Waynem Bridgem. "Byl zahanbený a na antidepresivech," řekl deníku The Sun zdroj z Robertsova okolí. "Cítil, že ztratil všechno a Lindsey z něho udělala hlupáka."

V úterý v noci rozrušená Lindsey označila Dalea za "miláčka a lásku svého života". "Nikdy se s jeho smrtí nesmířím," prohlásila.

Dobrého přítele v Robertsovi ztratila i hvězda Manchesteru City a anglické reprezentace Adam Johnson, který s ním chodil do školy. "Jsem úplně zničený, byl to skvělý kamarád," uvedl zdrcený Johnson.

City ve čtvrtek večer hraje v Evropské lize proti Juventusu Manchesteru a pro Johnsona to bude těžký zápas. "Budu hrát na Daleovu počest, chtěl bych mu věnovat svůj výkon a snad i vítězství na jeho památku."

Dale Roberts neunesl nevěru své snoubenky se spoluhráčem
Dale Roberts neunesl nevěru své snoubenky se spoluhráčem

Vstoupit do diskuse
14

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud