24. července 2015 • 11:10

Eliáš v Kladně trénoval i povzbuzoval děti v hokejové škole

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Byl dalším z VIP hostů, kteří navštívili hokejovou školu Rytířů Kladno. Klub vedený Jaromírem Jágrem opět pořádá prázdninové kempy (věnované především technice hole a střelbě) a dětem se vedle zkušených trenérů věnují i hráčské osobnosti. Naposledy děti navštívil útočník Patrik Eliáš, lídr New Jersey Devils, který do zámoří odcházel právě z Kladna, v němž v mládežnickém věku strávil několik let.



"Je důležité, aby vás hokej bavil. A abyste poslouchali všechno, co vám trenéři říkají. Určitě ví, o čem mluví,“ vyprávěl dvojnásobný vítěz Stanley Cupu klukům, kteří jeho příchod do kladenské klubovny doprovodili potleskem.

Legenda New Jersey Devils se jim potom dlouho podepisovala. Hokejovou školu Rytířů už nedávno navštívil i Radek Smoleňák, kapitán reprezentace, a chystají se další kladenské osobnosti. V minulosti pravidelně talenty cepovali třeba Tomáš Plekanec, Marek Židlický nebo i přímo Jaromír Jágr. Právě hvězdný majitel na chod hokejové školy Rytířů dohlíží a spolu s trenéry vymyslel spoustu cvičení, která jsou zaměřená hlavně na pilování střelby.

Eliáš se na kladenském stadionu objevuje pravidelně, právě tohle místo si vybral pro přípravu na nadcházející sezonu. Ta pro něj bude jubilejní dvacátá v klubu Devils.

Patrik Eliáš navštívil na Kladně hokejovou školu Patrik Eliáš navštívil na Kladně hokejovou školuFoto Foto pro Sport: Rytíři Kladno


Více informací o Patrikovi Eliášovi najdete v dnešním vydání deníku Sport

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud