28. října 2008 • 15:17

Prvoligový Havířov vyřadil tři hráče

Autor: ČTK
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sérii sedmi porážek vyřešilo vedení prvoligových hokejistů Havířova vyřazením tří hráčů z týmu. Výkonnostní krizi odnesl mistr světa z roku 2000 obránce Martin Štěpánek s útočníky Martinem Vozdeckým a Romanem Hlouchem.



Havířov se zmítá v těžkém herním útlumu: z posledních jedenácti zápasů vydoloval jen tři body a klesl až na dvanácté místo v tabulce. Klub zatím podržel ve funkci kouče Miroslava Fryčera, ale zasáhl do hráčského kádru.

"Martin Štěpánek přicházel jako bývalý mistr světa a měl se stát oporou zadních řad, ale toto naše očekávání nesplnil. Martin Vozdecký s Romanem Hlouchem tady byli několik měsíců, zhodnotili jsme jejich význam pro tým a zjistili jsme, že to nepřineslo žádoucí efekt," řekl na oficiálním webu klubu sportovní manažer Marek Novotný.

Štěpánek, který byl v roce 2000 u zlatého triumfu české reprezentace na světovém šampionátu v Rusku, si za 16 utkání nepřipsal ani jeden kanadský bod. Bývalý kanonýr Martina či Nitry Vozdecký v deseti zápasech zaznamenal jediný gól a Hlouch, který na začátku sezony přestoupil z polské Cracovie Krakov, nasbíral pouze tři asistence.

Aktuální zápasy
Články odjinud