9. března 2010 • 20:32

Ústí ve druhém semifinále zničilo Hradec 9:1

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisté Ústí nad Labem deklasovali ve druhém semifinálovém utkání první ligy Hradec Králové 9:1 a vedou v sérii 2:0. Druhé vítězství si připsal i další favorit Chomutov, který zdolal Olomouc 4:2.



Série hrané na čtyři vítězné zápasy pokračují v pátek na východě Čech a na Hané.

Na pondělní výhru 6:3 hokejisté Ústí navázali střeleckým koncertem. Už po první třetině vedl vítěz základní části 5:0 a ve druhé části přidal další čtyři góly.

Zápas se stal noční můrou pro hradecké gólmany. Luňák opustil branku po třetím inkasovaném gólu v osmé minutě, ale za stavu 0:9 se do ní místo Vošvrdy zase vrátil.

Naopak domácí Orct dlouho držel naději na druhé čisté konto v play off, o které přišel až v 52. minutě, kdy zaznamenal čestný úspěch hostů Kadlec. Hosté tak vyhráli alespoň závěrečnou třetinu.

Chomutov, který v prvním utkání zvítězil 3:1, dnes poprvé v sérii s Olomoucí prohrával. Hanáky poslal do vedení v sedmé minutě Korhoň, ale favorizovaní Severočeši ještě do poloviny zápasu skóre třemi zásahy otočili.

Ústí nad Labem - Hradec Králové 9:1 (5:0, 4:0, 0:1)
Branky:
12. a 37. Šagát, 29. a 36. Heinisch, 4. Pazourek, 8. Němeček, Pajič, 19. Mikulík, 24. M. Pšurný - 52. Kadlec. Rozhodčí: J. Dvořák, Petružálek - Bertlík, Koskuba. Vyloučení: 8:6. Využití: 2:0. V oslabení: 1:0. Diváci: 3720. Stav série: 2:0.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud