17. srpna 2009 • 21:24

Vary přejely Litvínov a semifinále mají nadosah

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisté Karlových Varů nastříleli v základní skupině B letního Tipsport Cupu ve druhém utkání po sobě šest branek a porazili Litvínov vysoko 6:2.



Pro Západočechy se jednalo o poslední vystoupení ve skupině a díky zisku tří bodů jsou blízko postupu do semifinále, kam postoupí pouze vítězové skupin.

Karlovarští měli skvělý nástup do utkání a po přesilovkových gólech Deje a Hájka vedli na začátku šesté minuty 2:0. První z litvínovských hříšníků Trávníček sice snížil, ale dvougólový náskok domácím vrátil ještě do první přestávky pohotovou dorážkou Brňák.

Před více než třemi tisícovkami diváků poté přidali další góly v úvodu druhé třetiny v rozmezí 143 vteřin Hluchý, Košťál a znovu Dej, Lukeš již pouze snížil výši prohry.

Program skupiny uzavře středeční souboj Ústí nad Labem a Litvínova. Pokud v severočeském derby uspějí domácí v základní hrací době, postoupí do semifinále oni, neboť v jejich prospěch hovoří vzájemný duel s Karlovými Vary. Jestliže Litvínov získá alespoň bod, o finále si s pražskou Spartou zahraje mistr extraligy ze západu Čech.

3. kolo Tipsport Hockey Cupu - skupina B:

Karlovy Vary - Litvínov 6:2 (3:1, 3:1, 0:0)
Branky a nahrávky:
4. Dej (Prošek), 6. Hájek (Melenovský), 13. Brňák (Budínský, Zucker), 23. Hluchý (Brňák), 24. Košťál (Haščák), 25. Dej (Kristek) - 12. Trávníček (Stříteský), 27. Lukeš (J. Černý). Rozhodčí: Svoboda - Jelínek, Pešek. Vyloučení: 4:8, navíc Zaťovič - Švarný oba 5 min. a do konce utkání. Využití: 2:0. Diváci: 3100.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud