Jakub Hlaváč
14. září 2012 • 09:18

Nejlepší momenty KHL. Podívejte se na výhru Lva i Kolářův gól

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Našlapaný čtvrtek má za sebou KHL a vy můžete shlédnout z českého pohledu nejzajímavější sestřihy zápasů. Koukněte, jak Lev urval ve svém prvním venkovním utkání výhru 2:0 v Čechově či jak expardubický snajpr Jan Kolář vystřelil vítězství Nižněkamsku.  



Čechov-Lev Praha      0:2

Na ledě obávaných řezníků z Viťazu to byl pro Pražany pořádně těžká šichta. Čechov tentokrát zanechal zákeřnosti (surovce Jeremyho Yablonského) v kabině a soustředil se na hokej. Výsledkem byla vyrovnaná bitva, jejímž největším hrdinou byl brankář hostí Tomáš Pöpperle.


Jugra-Nižněkamsk      2:3

Parádní chvíle útočníků Petr Koukala a Jana Koláře. Jejich mužstvo prohrávalo už 0:2, jenže během třetí třetiny dokázalo zápas otočit. Vítězným gólem celé povstání korunoval právě český forvard Kolář po přihrávce od svého krajana. Koukněte na jeho parádní bombu.

 

Čeljabinsk-Petrohrad  2:3

V souboji dvou nejlepších celků základní části minulého ročníku si lépe vedl ten hostující, vedený koučem Milošem Říhou. Ten nechal odpočívat gólmana Jakuba Štěpánka a náhradník Ježov zazářil. „Domácí byli dobří, ale my lepší,“ pochvaloval si český trenér. Za poražené skóroval Jan Bulis.

 

Minsk-Slovan Bratislava        4:3

I slovenský klub vyrazil na první venkovní štaci, ale úspěšný nebyl. V Bělorusku sice dvakrát vedl, jenže ani branka Michala Vondrky mu nakonec na body nestačila. Za vítěze se trefil obránce Lukáš Krajíček.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud