22. září 2012 • 07:00

Voráček chtěl po Jágrovi půl mega měsíčně, práskl na něj Hudler

Autor: mir
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejový útočník Jakub Voráček požadoval po Kladnu měsíční mzdu 500 tisíc korun, navrch zaplacenou pojistku. Proto nemohl hrát po boku Jaromíra Jágra. Tvrdí to Jiří Hudler, společně s Voráčkem nový muž v sestavě pražského Lva.



Ale tuhle informaci neberte moc vážně, padla totiž během uvolněného rozhovoru deníku Sport s těmito dvěma výraznými českými hokejisty. Ti si jako malí kluci „zablbli“ i během společného fotografování.

Deník Sport byl jako jediný u toho, když na trénink hokejového klubu HC Lev Praha dorazily dvě nové posily ze zámoří, kde je kvůli výluce přerušena sezona NHL: útočníci Jiří Hudler a Jakub Voráček. Jejich společné focení pak stálo za to - obě hvězdy dováděly jako malí kluci
Video se připravuje ...

Voráček s Hudlerem měli v tuto dobu pobývat v zámoří a na kempech svých klubů se připravovat na další ročník v NHL, jenomže zmrazená jednání majitelů klubů s hráčskou asociací ohledně nové kolektivní smlouvy vše změnila.

A tak se renomovaní útočníci ocitli v Evropě a rovnou v Praze, když využili zajímavou nabídku českého účastníka v KHL.

„První kontakty od Lva přišly, už když jsme v létě trénovali v Montrealu. A já pak Vorasovi nařídil, aby sem šel,“ tvrdil Jiří Hudler.

„Ale vůbec ne,“ opravil vzápětí Voráček kamaráda. „Já sám od sebe přemýšlel jen o Kladnu nebo o Lvu. Když přišla tahle nabídka, pobavil jsem se o ní s Džegrem a rozhodl jsem se ji vzít.“

Voráček s Hudlerem se při focení vyblbli jako malí kluci
Voráček s Hudlerem se při focení vyblbli jako malí kluci

Na to Hudler reagoval naoko hystericky. „Co to kecáš zase?! Co kecáš! Kladno tam vůbec nebylo, vždyť ty jsi chtěl jít někam do Švýcarska. Hned jsi říkal, že na Kladno nejdeš a hlavně ne za Džegrem, že už ho máš plný zuby za ten rok z Philly. Nepřetvařuj se tady. A hlavně jsi chtěl půl milionu měsíčně plus pojistku. V korunách, abych mu nekřivdil,“ vypíchl Hudler údajnou perličku z jednání.

Na to Jakub Voráček nemohl říct nic jiného, než, že: „Ne, že to napíšete, aby to vypadalo, že to je vážně,“ zažádal.

Rozhovor s Jiřím Hudlerem a Jakubem Voráčkem čtěte v dnešním vydání deníku Sport

 

Při focení se Jakub Voráček s Jiřím Hudlerem taky hezky vybláznili...
Video se připravuje ...

 

Jakub Voráček s Jiřím Hudlerem se do sebe v rozhovoru pro Sport pěkně pouštěli...
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud