Jakub Hlaváč
25. prosince 2012 • 11:49

Obránce Škoula kritizoval trenéry. Proto musel ze Lva odejít

Autor: Jakub Hlaváč, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Šel proti trenérům Václavu Sýkorovi a Jiřímu Kalousovi, před spoluhráči je otevřeně kritizoval. Proto musel obránce Martin Škoula u hokejových Lvů skončit. Pokud si ho nevezme jiný klub KHL, půjde do prvoligových Litoměřic. Takový je trest.



Kritika vlastních koučů nebude trpěna. Vedení pražského klubu KHL dalo svým hráčům jasně najevo, kdo je v kabině pánem. Když si Škoula podle informací serveru iSport.cz dost nevybíravě stěžoval na svou roli v mužstvu, byl odejit.

Vítěz Stanley Cupu z roku 2001 se zdálo, že byl upozaděn za hvězdami z NHL a nechutnal mu systém nasazování beků – když se občas nevešel do sestavy.

Trestem za jeho kritiku kouče je okamžité vyřazení z kádru a poskytnutí práv na reprezentační oporu ostatním klubům Kontinentální hokejové ligy. Lev rozhodnutí oznámil po včerejším zápase s Kazaní, který svěřenci trenéra Václava Sýkory prohráli 0:2.

Škoula v utkání odehrál necelých šest minut, celkem za pražský celek v soutěži po zářijovém příchodu z Omsku nastoupil k 21 duelům a zaznamenal osm bodů za jednu branku a sedm přihrávek. Svými výkony nevybočil z průměru.

Škoula v minulosti působil také v NHL v dresu New Jersey, Pittsburghu, Minnesoty, Dallasu či Anaheimu. S reprezentací si zahrál na mistrovství světa v letech 2004, 2006 (stříbro) a 2011 (bronz).

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud