16. dubna 2014 • 19:20

Lví mánie! Vstupenky na finále KHL byly pryč za čtyři hodiny

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pražský Lev zažívá v Kontinentální hokejové lize sezonu snů. Dokázal se probít až do finále o Gagarinův pohár, kde vyzve ruský Magnitogorsk. A zájem o vstupenky na domácí utkání je přímo obrovský. Na internetových portálech se po lístcích jen zaprášilo, přestože byly servery pod náporem zájemců přetíženy. "Vyprodáno ještě nehlásíme. Čekáme, kolik lístků zbyde z propadnutých rezervací," vysvětluje ředitel komunikace Lva Jan Rachota.



Dnes (ve středu) šly do prodeje vstupenky na finále KHL, kde se utká Lev Praha s Magnitogorskem. Stačily pouhé čtyři hodiny, aby oba ticketingové portály hlásily vyprodáno.

"V tuhle chvíli není možné koupit na Ticketportalu nebo Sazka Ticketu lístek. Nicméně počítáme s tím, že propadne několik rezervací. Nevyzvednuté lístky dá ticketportal do prodeje zítra ráno, Sazka ticket v pátek," přibližuje situaci Rachota.

Většina fanoušků, kteří si lístky nestihli zakoupit, doufá, že budou ještě k mání na pokladnách. To však není vůbec jisté. "V tuhle chvíli se řeší například sektor hostí, ještě nevíme, kolik vstupenek budou chtít z Magnitogorsku. Pokud fanoušků hostí přijede méně, než máme vyhrazených vstupenek, ty zbylé půjdou do prodeje na pokladny. Nedokážu však říci, jestli tomu tak vůbec bude."

Obrovský zájem se dal očekávat, finále KHL se v Čechách ještě nikdy nehrálo. Přesto nikdo nepředpokládal, že vstupenky zmizí takovým tempem. "Prakticky byly během čtyř hodin pryč všechny vstupenky na oba domácí zápasy. Oproti semifinále je ten zájem obrovský, vůbec se to nedá srovnávat. Přestože jsme lístky dávali přes dva ticketingové operátory, oba hlásili obrovské nápory na síti. Všichni chtěli svůj lístek na finále," dodává Rachota.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud