27. června 2011 • 15:07

Vrána na odchodu. Usiluje o něj Chabarovsk

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vítkovický hokejista Petr Vrána má blízko k odchodu do celku účastníka Kontinentální ligy Amuru Chabarovsk. Ruský klub vede jednání s šestadvacetiletým útočníkem i s vedením českého vicemistra a podle všeho je ochotný splnit podmínky výstupní klauzule, která by hráče vyvázala z platné smlouvy. Informaci přinesl internetový server hokej.cz.



Střední útočník, který byl v širším kádru české reprezentace před letošním mistrovstvím světa na Slovensku, tak zřejmě změní dres. Chabarovsk chce využít výstupní klauzule ve Vránově smlouvě ve Vítkovicích a hokejistu získat už rok před vypršením kontraktu.

"Probíhají jednání, tento týden budeme vědět víc. Mohu potvrdit, že klub o Petra hodně stojí. Amur potřebuje centra, Vránu si zástupci týmu vytipovali už dřív," uvedl pro hokej.cz hráčův agent Pavel Maršoun.

Vrána se v Ostravě po návratu ze zámoří a vážném zranění kolena rozehrál do formy, která neušla pozornosti reprezentačního trenéra Aloise Hadamczika.

Bronzový medailista z mistrovství světa dvacítek v roce 2005 na čtyři zápasy znovu nahlédl do národního týmu. V uplynulé sezoně extraligy si připsal 24 gólů a 16 asistencí.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud