21. října 2012 • 16:08

Naštvaný Ovečkin: Poslední návrh od vedení NHL byl podvod!

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hvězdný hokejista Alexandr Ovečkin zkritizoval představitele NHL za jejich poslední kroky při jednání o nové kolektivní smlouvě. "Vedení soutěže svým návrhem dalo fanouškům a médiím naději, ve skutečnosti jde ale o podvod," uvedl pro ruskou televizi útočník Washingtonu po sobotním utkání KHL, kde během výluky obléká dres Dynama Moskva.



"Snaží se ukázat, že na tom pracují a chtějí zachránit sezonu. Nenabídli však nic nového, je to pořád to samé, jen jinak napsané" řekl Ovečkin.

"(Komisionář NHL) Gary Bettman je pod velkým tlakem médií a hokejové veřejnosti. Snaží se sám ochránit před kritikou. Proto přišel s touhle nabídkou, která je podle něj dobrá. Ale pro koho je? Jen pro něj," dodal dvojnásobný mistr světa.

Vedení NHL naposledy jednalo s hráčskou asociací ve čtvrtek. NHLPA nepřistoupila na návrh šestiletého kontraktu s rozdělením výnosů rovným poměrem. Přišla s vlastní podobou smlouvy, Gary Bettman však všechny tři navrhované varianty odmítl.

Pokud vedení zámořské soutěže bude stále usilovat o snížení hráčských platů, někteří ruští hokejisté podle Ovečkina nejspíš zůstanou v KHL.

Kdo si myslíte, že vám za těhle podmínek bude hrát, jakoby naznačoval Ovečkin.
Kdo si myslíte, že vám za těhle podmínek bude hrát, jakoby naznačoval Ovečkin.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud