22. prosince 2012 • 10:52

Senzace na spadnutí! Malkin tvrdí, že Crosby jedná s Magnitogorskem

Autor: mt
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jevgenij Malkin a Sidney Crosby. Dvě ikony současného světového hokeje a největší hvězdy NHL oblékající dres pittsburghských Tučňáků se možná sejdou v Rusku. Vše záleží na skutečnosti, jestli se za mořem po novém roce konečně rozjede prestižní NHL. Kdyby se tak nestalo, Malkin s Crosbym by mohli "motat" soupeře v ruské KHL. Crosbyho agent prý již kontaktoval vedení ruského týmu.



Tak uvidíme hvězdného Kanaďana Sidneyho Crosbyho v Rusku? Ano, dá se to očekávat! Jeho parťák z Pittsburghu Jevgenij Malkin se nechal v rozhovoru pro RT.com slyšet, že hráčský agent slavné sedmaosmdesátky Pat Brisson již kontaktoval generálního manažera Metallurgu Magnitogorsk Gennadije Velečkina.

"Ano jeho možné angažmá v našem klubu je na spadnutí. Všichni doufáme, že Sidney přijde k nám do KHL. Sám vím, že Brisson si již telefonoval s Veličkinem, ale žádné prozatimní rozhodnutí nepadlo. Sidney má pochopitelně ohromně vysokou pojistku a nevím, zda to půjde vůbec vyřešit," oznámil Malkin.


Ruský bohatýr a nejlepší hráč posledního ročníku NHL však také přiznal, že se na možnou spolupráci s pětadvacetiletou kanadskou hvězdnou moc těší.

"Hrát se Sidem je obrovské potěšení a pocta. Je to nejlepší hráč na světě a moc mi chybí. Stejně tak jako celý Pittsburgh, který je mým druhým domovem," uzavřel hvězdný Malkin.

Sidney Crosby se zapojil do jednání mezi hráči a majiteli klubů NHL při výluce.
Sidney Crosby se zapojil do jednání mezi hráči a majiteli klubů NHL při výluce.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud