5. prosince 2013 • 04:20

Velký šéf jede do Prahy. Prezident KHL chce přetáhnout Spartu!

Autor: lah, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mocným mužem je Alexandr Medveděv. V evropském hokeji možná nejmocnějším. Řediteluje KHL, je jedním z nejvýše postavených mužů energetického gigantu Gazprom. Teď si jede do Prahy zahrát hokej. A také se chce pokusit přemluvit Spartu ke vstupu do kontinentální ligy. Prý neuspěje.



Vlivný podnikatel Medveděv už ulovil Jokerit Helsinky, který se k jeho projektu připojí od následující sezony. Zatoužil i po české chloubě, hokejové Spartě. Podle informací Sportu se při své návštěvě sejde se zástupci Sportovního holdingu Praha a předloží jim svůj návrh.

K případné schůzce se pro Sport vyjádřil i Robert Speychal, výkonný ředitel organizace vlastnící i Lev či basketbalový Nymburk „Debaty o Spartě a KHL nejsou ničím novým. Momentálně je naší prioritou naplnit stanovené sportovní cíle a uspět v letošním ročníku extraligy,“ řekl.

Už dříve však deklaroval, že je pro něj prioritou udržet rudé „S“ na domácím hřišti. Takovou má dohodu s prezidentem ČSLH Tomášem Králem i dalšími partnery. Navíc si zřejmě uvědomuje, jaké by případný přesun mohlo mít následky pro český hokej.

Další informace čtěte ve čtvrtečním deníku Sport

Titukní strana deníku Sport Titukní strana deníku SportFoto Sport

Pardubice byly blízko vyrovnání, nakonec slaví Sparta
Pardubice byly blízko vyrovnání, nakonec slaví Sparta

 

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud