18. září 2014 • 11:41

Drsná KHL: Novotný se porval za Jaroslavl, Mozjakin se učil létat

Autor: lah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kliďas a smíšek je v civilu hokejista Jiří Novotný. Ale zkuste na ledě sáhnout na jeho spoluhráče, ublížit jeho týmu. V tu chvíli se nebojí shodit rukavice a ukázat pěsti. Ve středu to poznal Nikita Komarov z Jekatěrinburgu. V KHL se jiskřilo i na jiných stadionech.



Vyzval ho k tanečku na ledové ploše, dolů šly helmy, dresy na půl žerdi. A taky přistálo pěkných pár ran. Jiří Novotný se v souboji s Bělorusem držel statečně, ačkoliv pár ran tedy inkasoval. Útěchou mu mohlo být vítězství 2:0.

VIDEO: Novotného bitka v čase 1:45

O poznání nepříjemnější moment prožil Sergej Mozjakin. Dost možná nejlepší hokejista hrající mimo NHL inkasoval tvrdý hit při výhře jeho Magnitogorsku s Dynamem (1:0sn). Nejproduktivnější hráč a nejlepší střelec posledního ročníku se jen těžko zvedal ze země...

Touhu trefit ruského technika má řada soupeřů. „Jenže zkuste to, on je myšlenkou vždycky napřed,“ říkal jeho spoluhráč Jan Kovář, při letošním finále proti Lvu. Pražané pořádali hon na dvojnásobného mistra světa marně.

Úspěšnější byl až lotyšský útočník Martins Karsums, který poslal hvězdu nejprve do hrazení, následně k ledu a se zraněnou nohou do kabiny.

VIDEO: Karsums poslal Mozjakina k ledu:

O scénce výstředního trenéra Andreje Nazarova si můžete přečíst ZDE. A že není KHL jen soutěž techniků dokazuje i potyčka ze Záhřebu. Tam se nechal unést brankář domácích Barry Brust a hlavičkou počastoval Denise Kazionova z Nižného Novgorodu. Odměnou mu byla rána pěstí a trest do konce zápasu.

VIDEO: Hlavička brankáře Brusta:

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud