16. října 2014 • 20:47

Kvapil ukončil sérii porážek Čerepovce. Petrohrád ovládl šlágr s CSKA

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Marek Kvapil z Čerepovce se stal hlavní postavou zápasu Kontinentální hokejové ligy v Nižním Novgorodu, když v 60. minutě vyrovnal a posléze rozhodl i samostatné nájezdy. Hosté po nich zvítězili 3:2 a ukončili sérii tří porážek.



Kvapilův spoluhráč Jakub Štěpánek držel čisté konto do 28. minuty a Čerepovec vedl, pak ale domácí tým otočil na 2:1. Při power play si však brankář Torpeda Ivan Kasutin srazil 42 sekund před koncem třetí třetiny za čáru Kvapilovo nahození od zadního mantinelu, v rozstřelu pak Štěpánek vychytal oba domácí střelce a Jurij Trubačov s Kvapilem už po dvou sériích rozhodli o dalším bodu pro Severstal.

Zápas dvou nejlepších celků soutěže vyhrál Petrohrad, který doma zvítězil nad CSKA Moskva 4:3 a připravil mu teprve druhou porážku v sezoně. Nejproduktivnější hráč ligy Ilja Kovalčuk z Petrohradu si připsal další tři body, celkem jich má po 18 zápasech na kontě už 30 (16+14), a to ještě neproměnil trestné střílení.

V domácí brance dostal před Alexandrem Salákem přednost Jevgenij Ivannikov, který na počátku druhé třetiny dostal dva góly za 63 vteřin a Petrohrad prohrával 1:3. Kovalčuk však vyrovnal a v 53. minutě rozhodl zápas Artěmij Panarin.

Kontinentální hokejová liga:

Nižnij Novgorod - Čerepovec 2:3 po sam. nájezdech (za hosty Kvapil 1+0 a rozhodující sam. nájezd)

Petrohrad - CSKA Moskva 4:3.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud