Pavel Bárta
21. ledna 2015 • 11:05

Růžička do Omsku? Výmysl od začátku do konce, tvrdí prezident klubu

Autor: Pavel Bárta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Měla to být už jistá věc: pokud Vladimír Růžička nezíská na mistrovství světa medaili, zamíří do Omsku. Ten ho lanařil už před šesti lety, tehdy však dal český kouč přednost reprezentaci. Uloví ho tentokrát? Ve hře jsou údajně i jiné ruské kluby. Nicméně vedení Avangardu kategoricky popírá, že by s Růžičkou vedlo jakékoli rozhovory.



„Chci zdůraznit, že celá historie našeho jakoby zájmu o Vladimíra Růžičku je výmysl od začátku do konce. S realitou to nemá nic společného,“ řekl prezident klubu Vladimir Šalajev listu Sport-Express. „Hlavního trenéra máme, s prací Raima Summanena jsme spokojeni. Není důvod hledat na trhu práce někoho jiného. Takové drby nestojí za pozornost,“ dodal.

Těm ovšem jistě napomohl fakt, že Avangard dosud se Summanenem neprodloužil smlouvu, která má vypršet na konci sezony. Některá ruská média dokonce dodala informaci, že finský kouč je ze vzniklé situace poněkud neklidný. Tam někde se asi zrodila varianta s Růžičkovým příchodem.

„Všechna jednání začínají tím, že si obě strany předloží svá stanoviska. My jsme to udělali, puk je nyní obrazně řečeno na straně Summanena. Čekáme na jeho přání a představy ohledně nového kontraktu, ale zatím jsme nic neobdrželi. Čím dřív se k tomu dostaneme, tím dřív můžeme zahájit další kolo jednání. Ale představa příchodu Vladimíra Růžičky je zcela mimo hru,“ zdůraznil šéf sibiřského klubu.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud