30. listopadu 2015 • 20:24

Kovář přispěl v KHL k vysoké výhře Magnitogorsku

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník Jan Kovář z Magnitogorsku skóroval v Kontinentální hokejové lize potřinácté v sezoně a v tabulce střelců se dotáhl na nejlepší Čechy Vladimíra Sobotku z Omsku a Radka Smoleňáka z Medveščaku Záhřeb. Magnitogorsk zvítězil nad Nižněkamskem 5:0, připsal si čtvrtou výhru za sebou a v čele Charlamovovy divize má šestibodový náskok.



Hosté drželi na ledě Metallurgu bezbrankový stav až do 38. minuty, po druhé třetině už ale šli do kabin za stavu 0:2. Kovář v 50. minutě přidal třetí gól, výsledek pak završili nejproduktivnější hráč ligy Sergej Mozjakin a další ruský reprezentant Danis Zaripov.

Skóroval i další český útočník Tomáš Zohorna, nikdo další z týmu Chabarovsku se k němu ale nepřidal a hosté prohráli v Minsku 1:3. V duelu českých brankářů byl úspěšnější Alexander Salák: Novosibirsk zvítězil 2:1 na ledě Čerepovce, za který chytal Jakub Štěpánek.

Výsledky KHL:

Magnitogorsk - Nižněkamsk 5:0 (Kovář 1+0), Jaroslavl - Spartak Moskva 4:3 po sam. nájezdech, Nižnij Novgorod - Vladivostok 2:3 po sam. nájezdech, CSKA Moskva - Novokuzněck 3:0, Čerepovec - Novosibirsk 1:2, Dinamo Minsk - Chabarovsk 3:1 (za hosty Zohorna 1+0), HK Soči - Petrohrad 2:3 v prodl.

 

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud