12. ledna 2017 • 14:32

Nedorost po drsném faulu: Naštěstí nemám krvácení do mozku

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejový útočník Václav Nedorost bude zřejmě až do konce sezony chybět ze zdravotních důvodů v sestavě Slovanu Bratislava v Kontinentální lize. Dvojnásobný juniorský mistr světa nedohrál po hrubém faulu útočníka Anatolije Golyševa z Jekatěrinburgu středeční zápas a podle aktuálních informací má těžký otřes mozku.



"Stále cítím bolest na hrudi, bolí mě hlava i za krkem, ale to se při takovém zranění dalo očekávat," uvedl Nedorost pro web deníku Nový Čas. "Naštěstí nemám krvácení do mozku," doplnil.

Čtyřiatřicetiletého českého útočníka Golyšev atakoval v závěru základní hrací doby po odehrání puku, Nedorost opustil led na nosítkách v zafixovaném stavu a okamžitě byl převezen do nemocnice.

Golyšev byl za nevybíravý faul vyloučen na pět minut a do konce utkání. Slovan v přesilové hře nejprve vyrovnal a v prodloužení už při hře tři na tři rozhodl o výhře.

Na brutální zákrok Golyševa se podívejte ZDE.

Trenér Avtomobilistu Vladimir Krikunov si ale po zápase nečekaně stěžoval, že jeho svěřenec byl vyloučen chybně. "Dívali jsme se na záznam a neměl dostat vyšší trest. Bylo to čisté a rozhodčí se zmýlili," řekl Krikunov.

Jeho protějšek Miloš Říha starší to viděl zcela opačně. "Jsme s kolegou velmi dobří kamarádi, ale sám nevím, kde přišel na to, že to bylo čisté. Ten hráč dokonce ještě nadskočil," uvedl Říha, jenž ve středu přišel také o obránce Marka Ďalogu. Bývalý bek pražské Sparty si v zápase zlomil ruku a sezona pro něj také skončila.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud