23. února 2017 • 19:18

Nakládal oslavil narození dítěte gólem a kanonádou. Jeřábek mírnil debakl

Autor: Karolína Antošová, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Úžasný den pro českého beka! Hokejový obránce Jakub Nakládal se přesilovkovým gólem podílel na vysokém vítězství Jaroslavle nad Dinamem Minsk 7:2 a Lokomotiv se v osmifinále play off KHL ujal vedení už 2:0 na zápasy. Čerstvě dvojnásobný otec nastoupil k utkání jen několik hodin poté, co mu manželka porodila syna Alexe.



Nakládal krátce po polovině zápasu zvýšil střelou z kruhu pro vhazování na 3:0 a nakonec to byl vítězný gól. Mezi střelce se zapsal počtvrté v sezoně. Hosté se prosadili až po sedmé trefě domácího týmu.

Stejným výsledkem si Petrohrad poradil již podruhé v sérii s Podolskem, v jehož dresu byl jedním ze dvou střelců Jakub Jeřábek. Český bek snížil za rozhodnutého stavu na průběžných 2:6, v sezoně skóroval pošesté.

Druhé vítězství vybojovalo také Dynamo Moskva. Hosty z Nižního Novgorodu přetlačil domácí tým opět až v prodloužení, tentokrát 3:2, a stejně jako v úterý (1:0) se na tom asistencí podílel útočník Lukáš Kašpar.

Druhý zápas v sérii vyhráli také vítězové základní části z CSKA Moskva, byť Jokerit Helsinky tentokrát přehráli rovněž až v prodloužení 2:1.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud