15. září 2017 • 15:03

Konec bídné série. Štěpánek zářil a Slovan v KHL po pěti zápasech vyhrál

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejový útočník Michal Řepík rozhodl v KHL vítězným gólem o výhře Slovanu Bratislava 3:2 na ledě Chabarovsku. Svěřenci českého trenéra Miloše Říhy tak ukončili pětizápasovou sérii bez vítězství, zatímco domácí Amur právě pátou porážku v řadě přidal. Výborným výkonem se blýskl také brankář Jakub Štěpánek, jenž zlikvidoval 40 střel soupeře.



Slovanu se podařilo ve třetí třetině obrátit skóre, poté co od 14. minuty prohrávali. Mezi 23. a 31. minutou nastřílel slovenský tým tři branky, na kterých se podíleli i čeští hokejisté.

U vyrovnávací trefy Juraje Mikúše měl asistenci Radek Smoleňák, na branku Andreje Štastného přihrál obránce Tomáš Voráček a třetí gól vstřelil z ostrého úhlu Řepík, přičemž nahrávku si připsal ještě Lukáš Kašpar.

Ve třetí třetině brankáře Štěpánka překonal český útočník Marek Kvapil, ale jeho branka s asistencí Tomáše Zohorny na body Chabarovsku nestačila.

Kontinentální hokejová liga:

Chabarovsk - Slovan Bratislava 2:3 (Kvapil 1+0, Zohorna 0+1 - Řepík 1+0, Kašpar, Smoleňák, Voráček všichni 0+1), Vladivostok - CSKA Moskva 3:1

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud