21. září 2017 • 20:41

Vitásek začal v KHL porážkou, jeho Jugru pomohl porazit i Nakládal

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český obránce Jakub Nakládal pomohl gólem k vítězství hokejistů Jaroslavle v utkání Kontinentální ligy na ledě Chanty-Mansijsku 3:2. V dresu poražených debutoval zadák Ondřej Vitásek, který se na konci minulého týdne dohodl na rozvázání kontraktu ve švédském Örebru a zamířil do Ruska.



Nakládal svou třetí trefou a sedmým bodem ve 12. utkání sezony otevřel v šesté minutě skóre v přesilové hře čtyř proti třem. Domácí sice po polovině utkání vyrovnali díky gólu Ivana Lekomceva, ale po brankách Brandona Kozuna a Daniila Apalkova v závěrečné třetině se radoval Lokomotiv. Za Jurgu už jen snížil Andrej Ankudinov.

Chanty-Mansijsk si tak připsal pátou prohru za sebou a získal v této černé sérii jediný bod. Jaroslavl naopak popáté za sebou zvítězila a ztratila za toto období jen bod.

Brankář Dominik Furch nezabránil 30 úspěšnými zákroky domácí porážce Omsku se suverénním Petrohradem 1:3. Obhájce Gagarinova poháru tak vyhrál i 13. zápas nové sezony a překonal vlastní rekord. V ročníku 2014/15 Petrohrad dokázal zvítězit na startu KHL ve 12 utkáních za sebou. Gólman Alexander Salák inkasoval z 28 střel jediný gól, ale jeho Novosibirsk podlehl Dynamu Moskva 0:2.

Kontinentální hokejová liga:
Novosibirsk - Dynamo Moskva 0:2, Omsk - Petrohrad 1:3, Barys Astana - Dinamo Minsk 4:1, Chanty-Mansijsk - Jaroslavl 2:3 (za hosty Nakládal 1+0), Jokerit Helsinky - CSKA Moskva 4:0, Čerepovec - Kunlun Red Star 5:4, Spartak Moskva - Vladivostok 7:6 v prodl.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud