Adam Lacek
5. října 2017 • 11:17

Komický pád v KHL! Hráč nezvládl odjezd z trestné, přerazil se o hokejku

Autor: Adam Lacek
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

To se jen tak nevidí! A ještě k tomu na té nejvyšší úrovni… Ve středečním utkání KHL mezi Dynamem Minsk a Barysem Astana (3:2 po samostatných nájezdech) došlo k neuvěřitelné situaci. Když hostující útočník Talgat Žailauov opouštěl trestnou lavici, zasekla se mu hokejka do dvířek a sám se o ni přerazil. Lidé se jeho cirkusovým kouskem baví.



Vtipný moment se odehrál v polovině utkání. Žailauov si odpykával menší trest za hákování. Když se ovšem snažil vrátit zpátky na led, hokejku, kterou držel v tu chvíli za zády, zarazil do dvířek a následně upadl. Úsměvnému okamžiku se pak na střídačce zasmál.

VIDEO: Žailauov nezvládl odchod z trestné lavice

Ztrapněný útočník přitom patřil k největším hvězdám utkání. V 13. minutě nejdříve otevřel skóre, v závěru pak v přesilové hře asistoval u vyrovnávací branky Nigela Dawese. Astana následně padla 3:2 po samostatných nájezdech.

Žailauov v hokejovém prostředí není žádné neznámé jméno, 32letý útočník se v dresu Kazachstánu zúčastnil celkem sedmi světových šampionátů, z toho čtyř v elitní divizi MS. V Astaně působí od roku 2007, kdy tým ještě nepůsobil ani v KHL. V 11 zápasech letošní sezony nasbíral čtyři body za tři branky a jednu asistenci.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud