20. října 2017 • 21:44

Salák si zablokoval krk a potřetí za sebou střídal, Sekáč bral asistenci

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český brankář Alexander Salák nedochytal v Kontinentální hokejové lize třetí zápas Novosibirsku za sebou, v pátek proti Chabarovsku však na rozdíl od předchozích dvou případů střídal za příznivého stavu kvůli zdravotním problémům. Třicetiletý strakonický rodák strávil v brance první třetinu, kterou jeho tým vyhrál 2:0. Od druhé části ho nahradil Alexej Krasikov a vychytal vítězství 3:2, kterým Novosibirsk ukončil sérii čtyř porážek.



Salák střídal v předchozích dvou zápasech proti Kunlunu a Vladivostoku. Klub po utkání s Amurem na svém oficiálním twitterovém účtu uvedl, že si český brankář zablokoval krk, nicméně do příštího duelu by měl být v pořádku.

Opačnou situaci dnes prožil Pavel Francouz, který šel do branky Čeljabinsku na ledě Kazaně v 10. minutě místo Emila Garipova, jenž třikrát inkasoval. Sedmadvacetiletý plzeňský rodák dostal od rozjetého týmu Ak Bars další čtyři branky a Traktor utrpěl debakl 1:7. Jednu asistenci v dresu vítězů si připsal útočník Jiří Sekáč.

Další český gólman Jakub Kovář nezabránil porážce Jekatěrinburgu 3:5 v Ufě. Vítězný čtvrtý gól vstřelil domácí Igor Makarov 59 sekund před třetí sirénou, pátou trefu přidal Salavat Julajev do prázdné branky při power play Avtomobilistu.

 

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud