27. října 2008 • 19:45

Jágrovy body na výhru nestačily

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čeští hokejisté Jan Marek a Tomáš Rolinek byli klíčovými postavami Magnitogorsku při výhře 4:3 po samostatných nájezdech v zápase Kontinentální ligy s CSKA Moskva.



Rolinek se na vítězství podílel dvěma góly, na které mu přihráli Jaroslav Kudrna a právě Marek. Ten svým 31. bodem v sezoně potvrdil roli nejproduktivnějšího hráče KHL a navíc proměnil rozhodující nájezd.

Dařilo se i Jaromíru Jágrovi, ovšem ani jeho gól a asistence při brance dalšího českého hokejisty Pavla Rosy nepomohly Omsku k lepšímu výsledku než prohře 2:3 v prodloužení na ledě Jaroslavle. Rozhodující gól zápasu obstaral v třetí minutě prodloužení Alexej Jašin. Jágr se v soutěži produktivity přiblížil Markovi na rozdíl jediného bodu.

Nedařilo se českým trenérům. Vladimír Vůjtek s Dynamem Moskva podlehl 0:2 Nižněkamsku, který přeskočil jeho tým v tabulce Černyševovy divize. Spartak Moskva vedený Milošem Říhou prohrál 0:3 s úřadujícím ruským mistrem Ufou, která se dostala do čela celé soutěže o skóre před Atlant Mytišči.

Jedním gólem přispěl k výhře Ufy Leoš Čermák, který překonal krajana Martina Pruska v brance Spartaku v 51. minutě a zpečetil vítězství hostů.

Výsledky:
Magnitogorsk - CSKA Moskva 4:3 po sam. nájezdech (za domácí Rolinek 2+0, Marek 0+1, Kudrna 0+1),
Jaroslavl - Omsk 3:2 v prodl. (za hosty Jágr 1+1, Rosa 1+0),
Viťaz Čechov - Čeljabinsk 3:1,
Dynamo Moskva - Nižněkamsk 0:2,
Spartak Moskva - Ufa 0:3 (Čermák 1+0),
Dinamo Riga - Togliatti 0:6.

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud