21. srpna 2014 • 11:39

DONAHA! Norové se chystali na Ligu mistrů nájezdovým striptýzem

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už dnes se znovu po pěti letech rozjíždí hokejová Liga mistrů. Účastní se ji 44 týmů ze 12 zemí a nechybí ani šestice mužstev z české extraligy. Ještě před startem soutěže na sebe ale upoutal velkou pozornost poslední norský vicemistr Valerenga Oslo, jeho hráči si totiž během tréninku vyzkoušeli nájezdy spojené se striptýzem.



Nedáš gól, sundaváš část výstroje. Jednoduché jako facka. Jako kapitán šel skvěle příkladem sedmadvacetiletý obránce Brede Csiszar, který nepatří zrovna mezi klubové střelce. Během loňské sezony vstřelil v průběhu základní části i play off jen 3 branky v 61 duelech a svou slabou střeleckou potenci odnesl absolutní nahotou.

Druhým "nudistou" na ledě se pak stal dvacetiletý Eirik Salsten, který je v týmu nováčkem. Svému novému zaměstnavateli se tedy prezentoval se vším všudy. "Ale byla to zábava," řekl po nevydařených střeleckých hodech mladý hokejista deníku Dagbladet.

Svou pouť v soutěži startuje norské mužstvo dnes na ledě švýcarského ZSC Lions. Pokud skončí utkání nerozhodně, následuje dle regulí soutěže pětiminutové nastavení. Když ani v tu chvíli nepadne gól, jde se na samostatné nájezdy...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud