27. srpna 2015 • 16:00

SOUTĚŽ: Sparta v Lize mistrů hostí Hamar. Hraje se poprvé v O2 areně!

Autor: iSport.cz, lah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Poprvé v novém. Sparťani v pátek otevírají pokrokovou éru své historie, premiérově se představí v lesku světel moderní O2 arény. Doprovodem jim bude v rámci prestižní Champions Hockey League celek z norského Hamaru. Na jeho ledě Pražané vyhráli první duel skupiny 3:2. „Nebylo to vůbec lehké utkání, rozhodně žádné povinné vítězství,“ glosuje těsný úspěch střelec Tomáš Netík.



I on se po návratu do svého rodného klubu přesouvá mimo Holešovice. „Věřím, že fanoušci tam najdou skvělé a komfortní zázemí, zažili jsme to při derby a zápasech nároďáku. Když se hala naplní, kulisa je úžasná,“ dodává zatím nejproduktivnější sparťan v letošním ročníku CHL. Jenže naplněná hala, o které Netík mluví, to je zatím utopie. Alespoň pro páteční duel. Ze zákaznické centrály jdou informace o tisícovce prodaných vstupenek. K tomu na tři stovky budou vyzvednuty norskými fanoušky, kteří cestují do Prahy za hokejovým zážitkem.

„Champions League je pro nás opět prioritou a chceme se znovu stát nejlepším českým týmem v této soutěži. Zejména doufáme, že se zápasy budou těšit většímu diváckému zájmu,“ zvěstoval sportovní manažer Patrik Martinec. K prvnímu úkolu mají sparťani nakročeno dobře, z prvních dvou utkání v Hamaru a na ledě silné Ženevy získali čtyři body a případné páteční výhra je již posune do play off. A druhé přání? Zatím žádná sláva. Lákadlem bohužel není ani premiéra v novém stánku.

„Prostředí v O2 aréně budeme mít domácí, tedy sparťanské. Byli jsme se podívat v šatně i po stadionu a hala i všechno v ní bude naše, budeme tam doma,“ říká trenér Josef Jandač. „Domácí prostředí si tam musíme vytvořit i během zápasů společně s našimi fanoušky. A přejeme si, aby to bylo hned v pátek při prvním zápase s Hamarem. Chceme udělat z haly domácí tvrz,“ dodává kouč. Úvodní buly pátečního zápasu bude v O2 aréně vhozeno v 18.30.

SOUTĚŽ

Hrajte o 2 x 2 vstupenky na zápas Sparta vs. Hamar v rámci Champions Hockey League

Soutěžní otázka:

Který sparťanský hráč v této sezoně CHL doposud nenosil dres Cramo Top Scorer?
A) Lukáš Pech
B) Tomáš Netík
C) Jaroslav Hlinka

Správnou odpověď posílejte pomocí SMS od 27.8.2015 od 16:00 do 28.8.2015 12:00 hod. na číslo 900 99 10 ve tvaru:
SPARTA mezera ODPOVĚĎ mezera JMÉNO A PŘÍJMENÍ
Např.: SPARTA C Jana Novakova

Každý ze 2 výherců získá 2 vstupenky na Sparta x Hamar v rámci Champions Hockey League. Vstupenky si výherci vyzvednou u vchodu 31 v O2 Areně.

Cena 1 SMS je 10 Kč vč. DPH.  Czech News Center a.s. Infolinka: 296 363 199, po-pá 9-16 hod. Více na www.isport.cz, www.platmobilem.cz

Pravidla soutěže:

Vyhrává 2 výherců, kteří správně odpověděli na soutěžní otázku a jejichž SMS byla doručena ve výherním pořadí jako 1. – 2 . SMS v pořadí ze všech SMS obsahujících správnou odpověď do vyčerpání cen.

V případě, že do soutěže přijmeme méně SMS se správnou odpovědí než je počet SMS potřebných k určení všech 2 výherních pořadí (tj. méně než 2 SMS se správnou odpovědí), vyhrávají soutěžící, jejichž SMS obsahuje správnou odpověď, které zároveň dosáhli výherních pořadí výše uvedených.

Výherci budou zveřejněni po skončení soutěže na www.isport.cz. Výherci budou o výhře a způsobu převzetí výhry informováni SMS zprávou, zaslanou po skončení soutěže, tj. 28.8.2015. Výhru si bude moci výherce vyzvednout 28.8.2015 v O2 Areně u vchodu číslo 31 proti dokladu totožnosti na jméno hodinu před zápasem. Pokud si výherce nevyzvedne výhru v daném termínu, propadá výhra ve prospěch společnosti  Czech News Center

Zápas Sparta x   Hamar se koná 28.8.2015 od 18:30  v O2 Aréně , Českomoravská 2345/17, 190 00 Praha 9

Pro stanovení doby doručení textové zprávy je rozhodující čas přijetí SMS do systému pro příjem zpráv, provozovaného společností Czech News Center CZ a.s. Do soutěže budou zařazeny všechny SMS zprávy obsahující správnou odpověď, které došly nejpozději do uzávěrky soutěže. Při určení pořadí se přihlíží pouze k SMS zprávám ve správném tvaru obsahujícím správnou odpověď. O správnosti, resp. nesprávnosti odpovědí, které byly doručeny SMS zprávou, budou účastnící soutěže informováni zpětnou SMS zprávou. Každý účastník soutěže může soutěžit pouze z jednoho telefonního čísla, ze kterého lze do dané soutěže zaslat maximálně 20 SMS, zároveň může účastník soutěže obsadit pouze jedno výherní pořadí v soutěži. V případě, že by účastník soutěže soutěžil v rozporu s pravidly ze dvou či více telefonních čísel, nemá takový účastník soutěže nárok na získání výhry a výherní pořadí, které takový účastník obsadil v rozporu s pravidly, obsadí účastník soutěže, jehož SMS se správnou odpovědí byla doručena jako následující po SMS, která byla doručena ve výherním pořadí ovšem v rozporu s pravidly soutěže. Při určení dalších výherních pořadí se přihlíží i k takovým SMS zprávám, které byly zaslány do soutěže shora uvedeným způsobem v rozporu s pravidly, pokud jsou zaslány ve správném tvaru a obsahují správnou odpověď. V případě, že by účastník soutěže při užití jednoho telefonního čísla obsadil v rozporu s pravidly dvě či více výherních pořadí, započítá se mu pouze nejdříve dosažené výherní pořadí. U zbylých výherních pořadí, které takový účastník obsadil v rozporu s pravidly se bude postupovat shora uvedeným způsobem. V případě, že účastník soutěže soutěží z vícero telefonních čísel, či z jednoho telefonního čísla překročí limit 20 SMS či účastník soutěže, který již obsadil výherní pořadí, zasílá do soutěže v rozporu s pravidly další SMS zprávy, v takovýchto případech nemají účastníci soutěže nárok na vrácení nákladů na SMS zaslaných v rozporu s pravidly soutěže.

Organizátorem soutěže je společnost Czech News Center a.s. Soutěže se mohou zúčastnit fyzické osoby s trvalým pobytem v České republice, starší 18-ti let. Organizátor neodpovídá za nedoručení SMS. Účastí v soutěži – tzn. odesláním SMS zprávy organizátorovi akceptuje soutěžící tato pravidla soutěže a zavazuje se je dodržovat. Účastí v soutěži dále projevuje každý účastník soutěže souhlas s publikováním svého jména, bydliště a fotografie v deníku Sport, Nedělním Sportu a na serveru www.isport.cz. Účastník soutěže dále dává souhlas s tím, že společnost Czech News Center a.s. je oprávněna zpracovávat jako správce osobní údaje účastníka soutěže poskytnuté v rozsahu jméno, příjmení, odpověď na soutěžní otázku, telefonní číslo a adresa, eventuelně jiné účastníkem soutěže sdělené kontaktní údaje, za účelem realizace soutěže a rovněž k marketingovým aktivitám společnosti Czech News Center a.s. a jejích klientů. Tyto osobní údaje jsou poskytovány na dobu neurčitou a účastník soutěže je oprávněn tento souhlas kdykoli písemně odvolat. Účastník soutěže má právo na přístup ke svým osobním údajům. Organizátor si vyhrazuje právo posoudit sporné situace vzniklé v průběhu soutěže. Výhry v soutěži nejsou soudně vymahatelné. Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci společnosti Czech News Center a.s. a jejich rodinní příslušníci.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud