23. srpna 2016 • 20:55

Borci ze Znojma v Evropě, slavili fanoušci. Orli ale v LM těsně padli

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisté Znojma podlehli při premiéře v Lize mistrů Mnichovu 3:4. Nepomohl jim ani hattrick obránce Libora Šuláka, který všechny branky vstřelil v přesilových hrách. Vicemistr mezinárodní rakouské ligy EBEL čeká další utkání ve skupině F ve čtvrtek 1. září na ledě Fribourgu.



Německý klub se dostal do vedení v 15. minutě, kdy se v oslabení prosadil americký útočník Aucoin. V početní výhodě se radovali i domácí - 79 vteřin před koncem úvodního dějství vyrovnal Šulák, který před polovinou utkání v další přesilovce otočil stav.

Německý mistr ve třetí třetině ale strhnul vývoj zápasu na svou stranu. Po 93 vteřinách smazal ztrátu Wolf a v 52. minutě během 52 vteřin Dán Christensen a Flaake získali Mnichovu dvoubrankový náskok. V přesilovce umocněné power play 97 vteřin před koncem opět Šulák vykřesal naději, ale prodloužení si Znojmo nevynutilo.

Hokejová Liga mistrů - skupina F:
Orli Znojmo - EHC Red Bull Mnichov 3:4 (1:1, 1:0, 1:3)
Branky a nahrávky:
19. Šulák (Pucher, P. Kalus), 29. Šulák (J. Šeda), 59. Šulák - 15. Aucoin, 42. Wolf (Quint), 52. Christensen (Aucoin), 52. Flaake (Kettemer). Rozhodčí: Piragič (Chorv.), Lemerlin (Rak.) - Németh, Soos (oba Maď.). Vyloučení: 3:7, navíc Číp (Znojmo) 5 min. a do konce utkání. Využití: 3:1. V oslabení: 0:1. Diváci: 3007.
Sestava Znojma: Schwarz - Lakos, Šulák, McMonagle, Řezníček, Biro, Lattner - P. Kalus, Tomas, Pucher - Vodný, Bruijsten, Bartoš - Wronka, Číp, Hughesman - Šeda, Györi, Špaček - Novák, Beroun. Trenéři: Režnar, Žůrek a Vybíral.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud