12. září 2016 • 12:46

Los hokejové Ligy mistrů: Spartu čeká Oulu, Liberec vyzve Färjestad

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisté Sparty se v prvním kole play off Ligy mistrů utkají s finským týmem Kärpät Oulu, který Pražany před rokem vyřadil v osmifinále soutěže a následně prošel až do finále. Úřadující extraligový mistr z Liberce se utká se švédským Färjestadem, Vítkovice narazí na úřadujícího slovenského mistra z Nitry a Plzeň čeká konfrontace s Luganem. Rozhodl o tom dnešní los v Helsinkách.



První zápasy se budou hrát 4. října, odvety o týden později. Všechny české týmy začnou vyřazovací část Ligy mistrů doma.

Čeští zástupci v play off byli před losováním zařazeni do druhého koše, neboť do play off postoupili z druhých míst v základních skupinách. Dopředu tak bylo jasné, že první utkání budou hrát doma a odvetu na kluzišti soupeře. Na základě reglementu soutěže nesměli být nalosováni proti mužstvům, se kterými se již utkali.

Los 1. kola play off hokejové Ligy mistrů - hrací dny 4. a 11. října:

Bílí Tygři Liberec - Färjestad BK, EHC Wolfsburg Grizzlys - Curych Lions, IFK Helsinky - TPS Turku, Red Bull Salcburk - SC Bern, HC Vítkovice Ridera - HK Nitra, HC Škoda Plzeň - HC Lugano, HC Davos - Linköping, JYP Jyväskylä - Skelleftea AIK, KalPa Kuopio - Djurgaarden IF, Tappara Tampere - SaiPa Lappeenranta, Eisbären Berlín - EV Zug, Lukko Rauma - HV 71 Jönköping, HC Košice - HC Fribourg-Gottéron, Red Bull Mnichov - Växjö Lakers, Junosť Minsk - HC Frölunda, Sparta Praha - Kärpät Oulu.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud